БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

Избрано

Избрано | 17 Май, Петък 11:05ч.
Аглика Виденова в студиото на "България се събужда"

Аглика Виденова, юристконсулт на НС на БСП разясни процедурата по гласуване и относно превенцията на опитите да бъдат заблудени гласоподавателите, за уловките за незачитане на вота и други манипулации и несправедливости.

Избрано | 15 Май, Сряда 19:43ч.
Коя е Десислава Танева?

Разказва Варсен Такворян

Избрано | 13 Май, Понеделник 18:48ч.
Съществува организирана схема за манипулиране на цените на тока на борсата

Между 20 април и 10 май цената на мегават час на борсата скочи 10 пъти - от 17 лева на 20 април до 179 лева. Васил Велев от асоциацията на индустриалците обвини НЕК в организирано манипулиране на цената на тока за бизнеса и поиска оставката на Петър Илиев, който от своя страна отрече държавната компания да е замесена в борсови спекулации. 

Избрано | 09 Май, Четвъртък 19:49ч.
Парадът за Деня на Победата в Москва (9 май 2019)

Русия чества 74-ата годишнина от победата във Великата отечествена война. На Червения площад в Москва се провежда парад, който по традиция се наблюдава от върховния главнокомандващ на въоръжените сили на Руската федерация президента Владимир Путин заедно с редица други представители на държавното ръководство.

 

Избрано | 02 Май, Четвъртък 21:02ч.
Братовчед на кмета на Горна Оряховица с къща за гости за над 263 000 лева в Еленско

"Вилата фигурира в Имотния регистър като собственост на фирма "БГ Адванс" ЕООД на името на Станислав Иванов Стайков, който е първи братовчед на кмета на Горна Оряховица. Стайков работи в НКЖИ и взима заплата около 800 лева", уточни Стоянов. Луксозният имот е построен със средства по Оперативна програма "Развитие на селските райони" и е на стойност 236 242 лева.