БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БАБАИТСКИ ЕЖБИ МЕЖДУ МИНИСТЪР КАРАКАЧАНОВ И ДЕСИСЛАВ ЧУКОЛОВ ОТ "АТАКА" В НС

Бабаитски ежби и тежки обиди си размениха министърът на отбраната Красимир Каракачанов и Десислав Чуколов, независим депутат от "Атака" в кулоарите на парламента

Всичко започна от обвиненията на независимият депутат от "Атака" Десислав Чуколов, който от парламентарната трибуна размаха документи за "незаконни и престъпни" - според него, евтини разпродажби на имоти на Министерството на отбраната, извършени от министър Красимир Каракачанов.
Скандалът се разгоря още повече с подигравателните и пренебрежителни отговори на министъра на отбраната, който си беше подготвил мултимедийна презентация какви имоти са продадени и за колко пари през последните три години.
След изслушването горещите страсти се пренесоха и в кулоарите, когато журналистите очакваха Каракачанов за коментар, а вместо това - Чуколов застана пред камерите и започна да го обвинява в лъжи и измами.

Междувременно министър Каракачанов се опита да заобиколи крупата с журналистите, но Чуколов и Шопов го последваха и скандалът между тримата отекна из целия парламент .

След като успя да се добере до стаята на Обединени патриоти, на министър Каракачанов му трябваха 20 минути да се успокои и да обясни позицията си по обвиненията на бившите коалиционни партньори.