БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БЛАГОЕВГРАД ГЛАСУВА НА БАЛОТАЖА

Само с две машини е имало проблем казаха от РИК - Благоевград

6.77% е избирателната активност на балотажа в Благоевград до 11.00 часа. Само с две машини е имало проблем казаха от РИК - Благоевград. В Трето основно училище са разположени 10 секции. Няма опашки от гласоподаватели.

Изборният ден в благоевградската 36-та секция започна, гласоподавателите са 662, вече имаме гласували“, каза председателят на секцията Людмила Велкова.

„Изборният ден започна в 07.26 часа. Секционните помещения на територията на областта са предадени на съответните избирателни комисии", заяви Лщдмила Велкова, председател на 36 СИК - Благоевград.

Няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред преди началото на изборите“, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Благоевград. Там работят денонощните телефонни линии, номер: 073/ 867676 и 073/ 867434, както и e-mail: blagoevgrad@mvr.bg, на които гражданите ще могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или престъпления, отнасящи се към отговорностите на МВР в изборния процес. Създадена е организация за непрекъснат режим на обслужване на линиите.