БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

БСП издига Донка Михайлова за трети мандат кмет на Троян

БСП издига Донка Михайлова за трети мандат кмет на Троян

В момента Михайолава е втори мандат кмет на общината

Кметът на Троян Донка Михайлова отново ще бъде кандидатът на БСП за местните избори наесен. В момента Михайолава е втори мандат кмет на общината.
Не взех лесно решението да се кандидатирам за пореден път, коментира Донка Михайлова в профила си в социалната мрежа. Мисля, че бях безкомпромисна в самооценката си - и за постиженията, и за пропуските. Получих силна подкрепа от съмишлениците и уважението на по-голяма част от опонентите, с които обсъдих това решение. Надявам се да съм права. Заради себе си и заради троянци, написа още Михайлова.
Номинацията на Михайлова е била утвърдена официално на общинска конференция, на която са присъствали народните представители на БСП от региона Милко Недялков и Валентина Александрова, председателят на областния съвет на БСП Минчо Казанджиев, кандидатът за кмет от БСП за община Априлци Деница Николова.
На конференцията е била утвърдена и листата за общински съветници, както и кандидати за кметове на села, в които ще има избор.
Водач на листата от 29 кандидати за съветници е Михайлова, а председателят на БСП Троян Росен Веселинов е втори.
Определени са и кандидатите за кметове на селата Орешак, Калейца, Голяма Желязна, Шипково, Черни Осъм и Врабево. Остава да бъдат уточнени кандидатурите на кметове за селата Дебнево, Борима и Бели Осъм, съобщават от областния съвет на БСП.

Източник: Дума