БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСП подписа споразумение за подкрепа за евровота с 12 организации

Споразумението бе подписано от лидера на БСП Корнелия Нинова и представители на ръководството на партията

БСП сключи споразумение за взаимодействие и подкрепа за евровота с 12 организации. Споразумението бе подписано от лидера на БСП Корнелия Нинова и представители на ръководството на партията. Решението за подписване на този документ беше взето от членовете на Националния съвет на БСП на 14 април 2019 г. 

Партиите и организациите, с които БСП ще си сътрудничи са: Движение за радикална промяна - Българската пролет; Българска земеделска партия; Общонароден комитет за защита на националните интереси; Съюз на пенсионерите - 2004; Национален синдикат „Защита“; Европейска сигурност и интеграция; ПП „Подем“; Съвет на европейската научна и културна общност; Партия на българските комунисти; Отечествен съюз; Български антифашистки съюз; Демократичен съюз на жените.
Все повече хора ни подкрепят и виждат в БСП гаранция и възможност, коментира след подписването Корнелия Нинова. Тя бе категорична, че кандидатите на БСП за Европейския парламент са гаранция за справедливост. Ще се преборим за минимална европейска заплата и минимална европейска пенсия, ще има европейска прокуратура начело с госпожа Кьовеши, за да има и справедливо правосъдие, добави лидерът на социалистите.
Вотът на 26 май е възможност за сваляне на едноличния режим Борисов и възстановяване на държавата с условия за правене на бизнес. Без рекет, с развитие на държавното и общинско здравеопазване, с образование, в което не се подменя историята и турското робство е турско робство, а не мирно съжителство, със свобода за различното мнение, без страх за работата и децата. 
Обръщам се към всички: Не се страхувайте и гласувайте! Скоро Борисов ще бъде минало. Важно е ние, като българи, как ще си подредим настоящето и изградим бъдещето. Началото на тези процеси е 26 май, с номер 18 в интегралната бюлетина, бе призивът на Корнелия Нинова.