БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

БСП в Кюстендил е сплотена и готова да защитава хората с ниски и средни доходи

БСП в Кюстендил е сплотена и готова да защитава хората с ниски и средни доходи

Това, че тук сме представители на три поколения в партията, е знак, че сме заедно, че не трябва да се делим и трябва да отложим споровете”, коментира Атанасов

Иво Атанасов, депутат от левицата в няколко предишни парламента, председателят на общинската организация на БСП в Кюстендил Йордан Тодоров и водачът на листата на "БСП за България" в района Бойко Клечков очертаха приоритетите в предстоящите избори на нарочна пресконференция.

„Това, че тук сме представители на три поколения в партията, е знак, че сме заедно, че не трябва да се делим и трябва да отложим споровете”, коментира Атанасов. Той отбеляза важността за участие във вота, защото  "когато не излизат избирателите с едни или други убеждения, обикновено побеждава платеният, корпоративният и организираният вот".

„Това, което БСП направи в социалната сфера в последното правителство, не е ставало отдавна. Затова искаме потвърждаване на вота”, каза Бойко Клечков. И допълни, че е важно БСП да вземе по-голям процент, за да има по-сериозна роля в управлението.

„БСП показа, че може, не излъга хората, въпреки че много партии си приписват нашите заслуги, защото нямат такива”, каза Йордан Тодоров.