БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

БСП-Варна засади 40 дръвчета във „Виница“

БСП-Варна засади 40 дръвчета във „Виница“

БСП-Варна е единствената, която застана рамо до рамо с протестиращите срещу изсичането на 25 дка иглолистни гори на Франгенското плато в района на „Виница“

40 дръвчета засадиха във „Виница“ кандидатите за народни представители от БСП-Варна. "Това е нашият символичен жест към града и към квартала, нашата подкрепа към всички, които се борят срещу изсичането на горите. Ще направим всичко възможно да ги запазим“, каза водачът на листата Борислав Гуцанов. „Това е поредната ни инициатива за облагородяване на града. 

 

През последните години засадихме рози, брези, елхички и други растителни видове на различни места. Правим го, защото ни пука за Варна, за варненци, за чистия въздух и красотата на града ни!“, допълни третият в листата Павел Раличков. И подчерта, че БСП-Варна е единствената, която застана рамо до рамо с протестиращите срещу изсичането на 25 дка иглолистни гори на Франгенското плато в района на „Виница“. 

 

Екологията е eдин oт ocнoвнитe приoритeти в предизборната програма на БCП.  „Пролетта е пробуждане и време за промяна! Днес, тя е повече от нужна за България. 4-ти април е датата, на която можем да променим всичко. Излезте и гласувайте  – без страх и по съвест!“, призова Борислав Гуцанов.