БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ И МЛАДЕЖКО ОБЕДИНЕНИЕ В БСП СТАРТИРАТ СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА “ВОДЕЩИТЕ!”

БСТВ И МЛАДЕЖКО ОБЕДИНЕНИЕ В БСП СТАРТИРАТ СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА “ВОДЕЩИТЕ!”

Къде ще се случва тя? В Българска свободна телевизия

Ти си студент, който има интерес в сферата на журналистикатa и връзките с обществеността? Обичаш да говориш пред публика или пък пред камера?

Имаш активна гражданска позиция и обичаш да си информиран за това какво се случва по света и у нас? Чудиш се какво да правиш през лятото? Ние търсим точно теб! А защо ли? В партньорство с Българска свободна телевизия стартираме революционен, смел, младежки проект, на който ще му трябват двама млади комуникатори. Тяхната задача ще бъде предизвикателна – да бъдат водещи на едно ново, свежо, младежко предаване.

Стартираме стажантска програма “Водещите!”. Защо да се включиш? Нашата стажантска програма ще ти позволи да опознаеш на практика света на журналистиката, съвсем не на шега да водиш предаване, да работиш с млад екип, в който идеите ти ще бъдат чути, и да развиеш своите таланти в телевизионното студио.

Кога ще се случва тя? Между месеците юни и септември 2020 година.

Къде ще се случва тя? В Българска свободна телевизия.

Как да кандидатстваш? Ако си на възраст между 18 и 29 години, изпрати ни актуална автобиография, придружена от видео с дължина до 2 минути, в което да ни отговориш на въпроса “Защо искам да съм част от стажантската програма “Водещите!”, организирана от МО в БСП?” в срок до 05 юни 2020 година (включително) на имейл адрес ns.mobsp@gmail.com. Ние ще ти изпратим отговор за това дали си одобрен/а за следващия етап на конкурса в кратък срок. Стани част от най-готиния екип в младежкото медийно пространство!