БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

Десислава Атанасова и Красен Кралев по стъпките на Данаил Кирилов във фейсбук?

Десислава Атанасова и Красен Кралев по стъпките на Данаил Кирилов във фейсбук?

Двамата коментират снимка на профила на ДБ, на която е съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов, политологът Евгений Дайнов и други

Скандални публикации със снимките на Десислава Атанасова и спортния министър Красен Кралев излязоха в социалната мрежа фейсбук и скоростно бяха изтрити. 

Двамата коментират снимка на профила на ДБ, на която е съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов, политологът Евгений Дайнов и други. 

Десислава Атанасова е написала енигматичното "Краварката е в левия ъгъл", а Кралев отговаря "А педалите са навсякъде".

Кралев не за пръв път попада в полезрението на медиите заради нелицеприятни коментари. На 11 юли от името и със снимката на Кралев във фейсбук се появиха определения като "грозен трол", "нещастен трол", "червените боклуци" и "стероидите замъгляват съзнанието". Тогава от спортното министерство обявиха, че Кралев сам пише своите фейсбук публикации, но не той отговаря в коментарите.

Преди по-малко от месец заради коментар във фейсбук правосъдният министър Данаил Кирилов получи забрана от премиера Бойко Борисов да спре с изявите си в социалната мрежа. Причината беше, че Кирилов определи другия съпредседател на Демократична България Христо Иванов на Спонджбоб Квадратни гащи.

Източник: Offnews