БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

Филип Попов: "БСП за България" иска реална промяна и предлага разумни решения

Филип Попов: "БСП за България" иска реална промяна и предлага разумни решения

Кандидатите за депутати от листата на " БСП за България" проведоха предизборни срещи с хората от Арчар, Кутово, Антимово, Покрайна, Костичовци и много други села в областта

"БСП за България" иска реална промяна и предлага разумни решения“, категоричен е водачът на коалицията в Пети видински избирателен район Филип Попов.

Кандидатите за депутати от листата на " БСП за България" проведоха предизборни срещи с хората от Арчар, Кутово, Антимово, Покрайна, Костичовци и много други села в областта, уточняват от щаба. По думите на водача на листата Филип Попов срещите с избирателите в региона са от изключителна важност, защото им дават възможност да се видят и разговарят очи в очи с хората и в най-малките населени места, допълва в прессъобщението си от коалицията.

„Основните проблеми, които очертават хората са свързани с липсата на адекватно здравеопазване, голямата безработицата, бедността, битовата престъпност и непосилните цени на стоките от първа необходимост и дървата за огрев. Хората споделят, че са докарани до отчаяние и просешка тояга от бедствието, наречено ГЕРБ",  допълва Попов.

Избирателите благодариха на водача на листата Филип Попов, че единствен е посетил видинската болница и е призовал министъра на здравеопазването да помогне на здравното заведение в днешната тежка пандемична ситуация.

Филип Попов благодари на симпатизантите си, на избирателите за подкрепата, която "БСП за България" получава по време на предизборната си кампания. Той призовава всички на 14 ноември да гласуват за разумните решения с номер 33 в интегралната бюлетина за кандидатите на "БСП за България".

„Избирайки бюлетина номер 33 избирателите, ще гласуват разумно и отговорно за бъдещето на Видин, на децата си и достойните старини на своите родители. Ще гласуват за промяната, а не за подмяната или поредните нови месии“, призовава Филип Попов.