БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

ГОРНА ОРЯХОВИЦА ГЛАСУВА

За върховенството на закона и възстановяване на социалната правова държава гласува днес Явор Божанков

За върховенството на закона и възстановяване на социалната правова държава гласува днес Явор Божанков. Той упражни правото си на вот в секция №11 в родния си град Горна Оряховица. Избиратели от същата секция споделиха, след като гласуваха машинно че са подкрепили със своя глас промяната и за смяна на досегашното управление.

Явор Божанков пристигна малко след 9 часа тази сутрин със сина си, за да гласува в секция №11. Той упражни своя вот за възстановяване на държавността в България.

"Гласувах за България, която трябва да възстанови конституционните си основи - върховенство на закона, социална правова държава , в която никой не е дискриминиран и държавата е добър стопанин, и се грижи за всички свои граждани!"

Божанков подчерта, че тези парламентарни избори са различни заради машинното гласуване, което гарантира честност и прозрачност:

„Гласувах с удоволствие, защото тези избори са различни с две неща- гласуваме изцяло на машини, второ- гласуваме на избори, които не са организирани от ГЕРБ. Вотът е честен! Затова моят призив е всички да излязат да гласуват!“

Избиратели споделиха, че са подкрепили със своя вот промяната и са гласували за смяна на досегашното управление и по-добро бъдеще на децата си.

В 4-ти Великотърновски МИР право на глас имат 210 000 избиратели, които гласуват в общо 415 секции.