БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

ЯЙЦА, ДОМАТИ И "НАРОДНА ЛЮБОВ" ЗА НЮАНСИТЕ НА КАФЯВОТО

Народната любов не пропусна, наред с управляващите, и кафявите медии, и кафявите журналисти.

Медии и журналисти, позволяващи си да опозоряват, клеветят хора без оглед на фактите и истината, които буквално съсипват човешки съдби, днес получиха съответния отговор за творчеството си. Толкова красноречив, че намери място в новинарския поток.

Народната любов не пропусна, наред с управляващите, и кафявите медии, и кафявите журналисти. Минути след като стана ясно, че извънредно заседание на парламента е провалено заради бойкота на депутатите от ГЕРБ и ВМРО, част от протестиращите насочиха вниманието си към едно от известните лица на сайта Пик Ива Николова. Недвусмисленото им отношение към Николова показа как хората гледат на медиите, превърнали се в певци на управляващите.

Яйца, домати и ругатни полетяха към Ива Николова, която е на заплата в близкия до властта сайт Пик, известен с челобитната си привързаност към управляващите и екстремната си нетърпимост към критиците им. "Журналистката", в кавички, както я определиха протестиращите, Ива Николова и трибуквеният сайт, в който тя си вади хляба, бяха застигнати от поредици обвинения за необективност и от продължителни възгласи "Мисирка"!

Обградената от протестиращи и пазената от полицаи Ива Николова пушеше цигара от цигара, като в един сериозен времеви диапазон беше невъзможно да си тръгне от периметъра на парламента, без да пострада от гнева на народа.

Застанала зад гърбовете на полицаите Ива Николова очевидно изглеждаше негодуваща и объркана от народната любов спрямо кафявите медии и кафяви журналисти. Преживяванията си тя вероятно ще увековечи по подобаващ начин в онзи сайт.