БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

Явор Божанков, БСП: Да гласуваме, за да отворим нова страница и да пратим Борисов в миналото

Ние четири години последователно искахме европейски одит за „Автомагистрали“, ние бяхме първите, които извадихме скандалите с Българската банка за развитие /ББР/, когато никой не говореше за тях, заяви Божанков

„Ние четири години последователно искахме европейски одит за „Автомагистрали“, ние бяхме първите, които извадихме скандалите с Българската банка за развитие /ББР/, когато никой не говореше за тях. Ние сме понесли много удари от онази власт, която беше неограничена. В един момент някой идва и повтаря това, което е казано“, отбеляза по БСТВ водачът на листата с кандидати за народни представители от „БСП за България“ във Велико Търново Явор Божанков.

Той посочи: „Но се надявам, че българските граждани знаят и помнят, и виждат кой наистина последователно се е борил. Много от новите субекти нямат с какво да се похвалят, а ние имаме“.

Божанков апелира от тв ефира: „Моят призив е да гласуваме, за да отворим нова страница в историята на България. Да пратим Борисов в миналото и да тръгнем по един модерен път към просперитет и растеж. За това ни трябват отговорни политици и политическа сила, която се е доказала, че може да състави редовен и работещ кабинет“.