БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

ИВО ИВКОВ: ПОЛОЖЕНИЕТО В “ЛЕВСКИ“ Е КРИТИЧНО, ПРЕДСТОИ НАЙ-ТЕЖКАТА КОЛЕДА В ИСТОРИЯТА НА КЛУБА

ИВО ИВКОВ: ПОЛОЖЕНИЕТО В “ЛЕВСКИ“ Е КРИТИЧНО, ПРЕДСТОИ НАЙ-ТЕЖКАТА КОЛЕДА В ИСТОРИЯТА НА КЛУБА

„СИНИТЕ“ СПЕШНО СЕ НУЖДАЯТ ОТ 2 МИЛИОНА И 200 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ДА ПРЕОДОЛЕЯТ ТРУДНАТА ФИНАНСОВА СИТУАЦИЯ, В КОЯТО СА ИЗПАДНАЛИ

Положението е критично, предстои най-тежката Коледа за " Левски"! Това разкри изпълнителният директор на клуба Иво Ивков. По думите му "сините" спешно се нуждаят от 2 милиона и 200 хиляди лева, за да преодолеят трудната финансова ситуация, в която са изпаднали.

"Правим периодични плащания към НАП. Те не са достатъчни и не отговарят на договореностите. Очаквам рестарт на кампания, средствата от която, ще отиват само за плащането на НАП. Положението е критично и ще продължава да бъде такова и в следващите месеци. Разговаряме с всички, трябва да проявим умения. Нещата са под контрол. Не виждам как клубът ще се стабилизира до април месец. Безценно е партньорството с основния спонсор. Слагам го наравно с това, което правят нашите фенове. Те са нашата целева група, освен наше семейство. В разговори сме с голям брой евентуални стабилни партньори. Това ще изисква време. Предстои ни най-тежката Коледа. Сумата, която ни трябва е около 2 млн. и 200 хил. лева, за да преодолеем този шок", заяви Ивков.