БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

Кандидати за народни представители от „БСП за България“ проведоха срещи в Банско и Разлог

Кандидати за народни представители от „БСП за България“ проведоха срещи в Банско и Разлог

По време на разговора бе обсъдено изграждането на втория кабинков лифт, както и газифицирането на Банско, които към момента са едни от важните въпроси, които трябва да бъдат разрешени на местно ниво

Важните за община Банско проблеми обсъдиха на среща с кмета Иван Кадев водачът на листата на „БСП за България“ в област Благоевград проф. Георги Михайлов и кандидатите за народни представители от Банско в листата Димитър Юнчов и Александър Дурчов.

По време на разговора бе обсъдено изграждането на втория кабинков лифт, както и газифицирането на Банско, които към момента са едни от важните въпроси, които трябва да бъдат разрешени на местно ниво. На срещата се засегна и проблема с професионалното образование, което страда сериозно от принципа „парите следват ученика“.

„Развитието на Банско като световен курортен център, предлагащ все повече възможности, е основен приоритет за БСП в областта и трябва да се работи сериозно в тази посока“, коментира проф. Георги Михайлов – водач на листата на социалистите.

По – късно бе проведена работна среща и със симпатизанти в град Разлог. На нея проф. Георги Михайлов обясни колко е важно да се гласува на предстоящите избори за Народно събрание и колко важна е подкрепата за кандидата за президент Румен Радев. Кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ Димитър Юнчов и Александър Дурчов представиха своите лични приоритети.