БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

КАРАКАЧАНОВ: РЕЖИСИРАНО ШОУ НА ПАРТНЬОРИТЕ ГЕРБ И ДПС!

Красимир Каракачанов реагира остро в социалните мрежи, след като партията му не срещна подкрепа в парламента на идеята си за доброволни отряди за охрана на реда

Както ви показахме в новините ни вчера, в парламента стана скандал след гласуването и "патриотите" обявиха, че късат коалиционното споразумение с ГЕРБ, но коалицията остава засега."Нашите партньори от ГЕРБ отново заприличаха повече на партньори на ДПС", написа Каракачанов във Фейсбук и обвини двете партии в "добре режисирано шоу". 

Идеята за доброволни отряди, които да защитават гражданите в малките населени места, които са подложени на ежедневен тормоз, насилие и грабежи, е залегнала в програмата за управление на ГЕРБ и „Обединените патриоти“. И въпреки че две години този текст се размотаваше по всякакви комисии и се отлагаше, най-накрая беше приет – и на първо четене, и в съответните парламентарни комисии

И буквално десет минути преди текстът да бъде гласуван в парламента, след добре режисирано шоу от страна на ДПС, ГЕРБ биха отбой и отхвърлиха предложението на собствените си коалиционни партньори, с които управляват.

Вече месеци наред не се приема и моята концепция за интеграция на циганското население в България. Защо? Колко още доказателства трябват, че ние, патриотите, сме прави? Колко още възрастни хора трябва да бъдат убити, а девойки или старици да бъдат бити и изнасилени? Утре народът ще пита това!