БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

Христо Проданов: Без значение кой от коя партия e - ние сме тези, които трябва да браним авторитета на парламентаризма /ВИДЕО/

Социалистът напомни на депутатите в залата, че всеки един от присъстващите се е явил на избори с обещания да защитава интересите на гражданите, чиято задача по време на извънредна ситуация се увеличавала поне два-три пъти

"От БСП имаме над 65 въпроса, които са зададени в периода след 26-ти март и 90% от тези въпроси са свързани с извънредното положение и взиманите мерки – санитарни и медицински, които тревожат българските граждани. Кажете как да обясним на нашите избиратели, че аз съм задал въпрос на 20-ти март – днес сме 14-ти април и още не сме получили отговор на този въпрос", заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов от парламентарната трибуна.
Социалистът напомни на депутатите в залата, че всеки един от присъстващите се е явил на избори с обещания да защитава интересите на гражданите, чиято задача по време на извънредна ситуация се увеличавала поне два-три пъти.
"Колеги, призовавам Ви – да застанем на висотата, на която трябва да бъдем. Съобразявайки се с инструкциите за безопасност, ние трябва да удовлетворим желанията на българските граждани и на българското общество към нас", коментира зам.-председателят на левицата.
Христов Проданов изтъкна преди всички, че без значение кой от коя партия е, депутатите в парламента са именно тези, които трябва да бранят парламентаризма и да не подриват авторитета на институцията.