БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

☢ КОНТРА с водещ СТРАХИЛ АНГЕЛОВ (24.10.2022)

Гостите в предаването са Слави Василев и Станислав Младенов

☢ КОНТРА с водещ СТРАХИЛ АНГЕЛОВ (24.10.2022)

В предаването КОНТРА със Страхил Ангелов ще видите гореща дискусия по темата за условията, които ни поставя Европа, за да отпусне парите по Плана за възстановяване и устойчивост. Какви са последствията за българите?

У нас все по-упорито започва да се налага "спасителния" план, който се състои в промяна на формата на управление на държавата, като от парламентарна я превърнем в президентска република. Т.е. в никакъв случай да не се пипа неолибералния икономически модел наложен от глобалистките финансово-олигархични структури, а просто да им осигурим още малко живот, чрез промени, които да централизират властта на спекулативния акционерен капитал!

В същото време от тотално загубилия авторитет и легитимност брюкселски чиновнически апарат ни пробутват като спасителен пояс някакъв "План за възстановяване и устойчивост", който тук се представя като истинска панацея за лечение на всички проблеми. Въпросният план е само моркова, но естествено в другата ръка на глобалистите е тоягата, за която никой не споменава. Какво се иска от нас в замяна, какви са тези прословути законодателни промени и съпътстващи ги реформи, които ни се поставят като условие, за да получим средствата по свещения "план"?

Това са част от темите с гостите в предаването Слави Василев и Станислав Младенов. 

Подкрепете ни като се абонирате за Youtube канала на БСТВ: 
https://www.youtube.com/channel/UCnDQccDsurlIBimn-kuZQ7Q?view_as=subscriber
Споделете видеото със своите приятели!