БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

Корнелия Нинова: Победата в Перник ни е сигурна!

Корнелия Нинова: Победата в Перник ни е сигурна!

Стартира предизборната кампания на социалистите в Перник. за кандидат кмет на БСП издига Станислав Владимиров, а в листата за общински съветници се открояват лекари, учители, инженери, адвокати

„Вие, хората сте движещата сила. Енергията, която излъчвате е невероятна. Всички тези лица, чийто имена чухме тук тази вечер са хора умни, професионално подготвени, почтени хора, които ще работят за това да възродят общините си и за това да възтържествува добруването на гражданите. Вярвам, във всеки един от вас“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя подчерта, категорично, че народната вълна в подкрепа на партията на социалистите се възражда, а това се усещало от срещите по градове и села в цялата страна. „Големият ни враг не е ГЕРБ, защото те са нашите политически опоненти. Големият враг е страха, които успяха да насадят в хората“ , допълни още Нинова. Според нея голямата победа ще се състои в това „Да дадем надежда на народа, че има хора и партия, която мисли за тях, която ще им даде възможност да се развиват и да бъдат свободни хора. Това е голямата ни мисия на тези избори“. Нинова бе категорична, че БСП е дала път на младите, а редом до тях е оставила опитните. „Нека всички стоим заедно ръка за ръка и да вървим напред. Партията ни кипи от енергия, сила и единение. Победата в Перник ни е сигурна“ , каза още тя.

 

„Влизам в битка, заради всички вас и заради моя град, който не се развива и за това винаги има оправдания на досегашните управляващите. Аз ще работя с бързи стъпки и ще търся ускорено развитие за Перник. Приех да поведа тази битка, вярвайки и виждайки във вас, че ние имаме силите да се изправим пред парите на ГЕРБ. Аз вярвам, че имаме силата и потенциала да спечелим предстоящите избори, защото страха в нашия опонент се усеща и вероятно ние ще приключим с победа мача още на първи тур. Знам, че времето на промяна е дошло и на 27 октомври Перник ще каже „Да“ на ускореното си развитие“, заяви от трибуната Станислав Владимиров – кандидат за кмет на Перник.

В зала „Панорама“ във вторник вечерта  бяха представени всичките шестима кандидати за кметове по общини в област Перник, както и 20 издигнати кандидати за кметове на кметства.

Източник: Дума