БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

“ЛУДОГОРЕЦ“ БЕЗ ПРАВО НА ГРЕШКА СРЕЩУ "ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА" В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА

“ЛУДОГОРЕЦ“ БЕЗ ПРАВО НА ГРЕШКА СРЕЩУ "ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА" В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА

Тази вечер "Орлите" излизат за задължителна победа срещу Цървена Звезда в Белград

За Шампионите от Разград срещата в Сърбия е от изключително значение, като само победа ще запази шансовете на тима да се класира трети в групата си и да се бори за продължаване в Лигата на конференциите напролет. До този момент разградчани се представят неубедително, като имат само една спечелена точка от равенството 1:1 като гост на Мидтиланд. Последваха две загуби от Брага, както и от Цървена звезда у дома.

При успех днес и на 9 декември срещу Мидтиланд Лудогорец може да си осигури заветното трето място в групата.

Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев има сериозни кадрови проблеми и се принуди да попълни групата с четирима юноши от дубъла. Очаква се на вратата да застане Кахлина, а пред него да действат Икоко, Пластун, Вердон и Пинас. В средата на терена ще играят Баджи и Гонсалвеш, а по крилата ще връхлитат Чибота и Десподов. В ролята на офанзивен халф ще е Доминик Янков, а атаката ще води Пиерос Сотириу.

Треньорът на Звезда Деян Станкович също има своите перипетии около състава, тъй като двама от основните му защитници –Дегенек и Гобелич пропускат двубоя,заради наказания. Нападателят Ел Фарду Бен пък е под въпрос за двубоя, който стартира от 19:45 ч тази вечер.