БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

ЛЪЖАТ ЛИ ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ ЗА КОВИД В ДЕТСКА ГРАДИНА?

ЛЪЖАТ ЛИ ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ ЗА КОВИД В ДЕТСКА ГРАДИНА?

БАЩА НА ДИАГНОСТИЦИРАНО ДЕТЕ: НЕКА ХОРАТА НАУЧАТ ЗА СВОЕВОЛИЯТА

БАЩА НА „ДИАГНОСТИЦИРАНО С COVID-19“ ДЕТЕ ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА ЗВЕЗДИЧКА В ДРУЖБА, АЛАРМИРА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ: НЕКА ХОРАТА НАУЧАТ ЗА СВОЕВОЛИЯТА НА РЗИ! „ПОЛОЖИТЕЛНОТО“ НИ ДЕТЕ И НИЕ ИЗЛЯЗОХМЕ ОТРИЦАТЕЛНИ! СЕЗИРАЛ СЪМ АДВОКАТИ! Сайтът "Афера" даде публичност на призива на бащата Денислав Димитров, който опровергава наложената информация от здравните власти за масова зараза. Вижте повече от родителя, който е готов да застане с името и лицето си пред медиите и да опровергае действията на Районната Здравна Инспекция.

Здравейте,

Баща съм на едно от 3-те „диагностицирани с Covid-19“ деца в детската градина в Дружба – Звездичка.

След тестване от РЗИ едната от двете ми дъщери (и двете посещаващи градината) излезе положителна, другата отрицателна.

След независим от РЗИ тест, PCR + антитела, „положителното“ ни дете, а и всички контактни апропо, излязохме отрицателни.

В контакт сме и с другото семейство на „положително“ според РЗИ дете, то също излезе с отрицателен PCR от частна лаборатория (фигурираща все пак в доверения списък на РЗИ).

Имам много за разказване, включително и как карантинираха родителите ми без официални резултати, и как РЗИ не дойдоха да тестват нас като родители на положително дете, нито ни предоставиха официални резултати.

От седмица вече 160 деца, 50 човека персонал и родителите страдат от затварянето на детската градина, при положение, че 2 от 3-те уж позитивни деца са отрицателни. Доказателства имаме както от повторни PCR тестове, така и от кръвни проби за антитела.

Сезирал съм адвокати, както и други медии.

ИТ мениджър съм в престижна международна компания, нямам връзки в политиката, или роднини във властта.

Искам хората да научат за своеволията на РЗИ, и за това как цяло семейство с 2 деца може да попадне под карантина на база телефонно обаждане от мобилен номер.

Готов съм да застана с лицето си и името си пред обществото.

Денислав Димитров

email: denislav.dimitrov87@gmail.com