БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

Млади, стари, семейства и деца блокираха Орлов мост. Скандират ”Мафия!”

Единствено Българска свободна телевизия излъчва протеста "на живо"

Протестиращите се преместиха в района на Орлов мост и блокираха движението. Цели семейства се присъединиха към демонстрациите с искане за правителствена оставка. На място има майки и малки деца, показват кадри в социалните мрежи. Протестират хора от всякакви възрасти.

Протестиращите се преместиха в района на Орлов мост и блокираха движението. Цели семейства се присъединиха към демонстрациите с искане за правителствена оставка. На място има майки и малки деца, показват кадри в социалните мрежи.

Вече няколко часа продължава протестът за оставката на правителството, който събра хиляди граждани под прозорците на властта. Увеличихиа охраната пред сградата на изпълнителната власт, но за сметка на това ограничиха периметъра. Демонстрацията започна пред президентството, след като прокуратурата влезе в институцията.

Заради нестихващото гражданско напрежение се мобилизира и полицията. Беше образуван дълъг кордон от униформени, които застанаха пред сградата на Министерския съвет.

Граждани заявиха - започна обратното броене. Слага се край на задушаващата система, която прогони милиони българи отвъд граница.


.

.

.

.

Източник: Фрогнюз