БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

Нинова: Гласувах за по-високи доходи и по-ниски цени

Нинова: Гласувах за по-високи доходи и по-ниски цени

Гласувах за по-високи доходи и по-ниски цени, за защита на българското родно производство, заяви Нинова

„Гласувах с хартия, защото вярвам, че тя дава възможност за по-висока избирателна активност. Гласувах за по-високи доходи и по-ниски цени, за защита на българското родно производство, гласувах да спре войната и да има мир. Гласувах и за подкрепа на българското семейство и защита на българските деца от джендър идеологията, за стабилност и сигурност в страната и за много по-силна роля на държавата за решаване на проблемите, пред които сме изправени.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни своя вот.

„По време на кампанията виждах желанието на хората да има правителство, очакванията да се решават проблемите, така, че мисля, че ще се намери разум. Вярвам, че БСП ще е представител на лявото в България и ще отстояваме както досега лявата политика- доходи, цени образование и достъпно здравеопазване, особен  акцент са младите и децата. Вярвам, че до края на деня ще се повиши избирателната активност”, подчерта тя.

По темата с възможните партньори в следващото НС Нинова заяви: „Ние ще си направим вътрешно допитване до всички членове на партията, така е демократично и редно. Преди всичко  трябва да изведем 5-6 важни приоритета за България и да разговаряме всички по тях”, допълни още председателят на социалистите Корнелия Нинова.