БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

ПАЛАТКОВ ЛАГЕР ПРЕД БФС В ЗНАК НА ПРОТЕСТ

Димитър Бербатов се яви на разпит в Главна дирекция "Национална полиция"

Димитър Бербатов се яви на разпит в Главна дирекция "Национална полиция", зарaди сигнала на БФС във връзка с Конгреса на 18 март в НДК. Заедно с Бербатов бяха и двама от членовете на екипа му - Петър Величков и Борис Станков. Феновете на ЦСКА пък организираха протест и палатков лагер пред футболната централата в квартал Бояна.

От ЦСКА София обявиха, че днес започват протест пред БФС срещу наказанията наложожени на клуба от според тях "нелигитмния" Изпълнителен комитет на футболната централа.

Ето какво написаха на официалния си сайт "армейците".

"Безсрочният протест пред централата на Българския футболен съюз в Бояна стартира днес от 12 ч. След несправедливите решения на нелегитимния Изпълком на централата и наказанията срещу ЦСКА, привърженици от цялата страна ще дадат символично начало на денонощния палатков лагер заради несъгласието с политиката на Футболната централа.

Протестът ще бъде с мирни средства и няма крайна дата, като в близките дни в Бояна се очакват и футболни отбори и привърженици от цялата страна, които смятат, че е дошло време за промяна в родния футбол.

Ръководството на ЦСКА е категорично, че клубът няма да се откаже от протестните действия, докато справедливостта не възтържествува".