БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

ПАЗАРДЖИК ГЛАСУВА

Всички машини в региона са заработили нормално и до момента не показват дефекти

Спокойно и без проблеми започна изборният ден в Пазарджик. Всички секции, работят нормално, няма възникнали проблеми обявиха от РИК. Всички машини в региона са заработили нормално и до момента не показват дефекти.

10,95% е избирателната активност в област Пазарджик към 11.00 часа, съобщиха от РИК-Пазарджик. Най-висока е тя в община Батак – 20,71%, а най-ниска е в община Ракитово – 8,16%. В община Пазарджик активността имащите право на глас са 102 877, те гласуват в 373 избирателни секции. Активността към обяд е малко над 10%.

Сред гласуващите в Пазарджик е и политикът Драгомир Стойнев:

"Гласувах за тези политики и действия от страна на държавата, които ще подобрят живота на хората. Гласувах за инвестиции в здравеопазване, образование. Гласувах за една по-чиста околна среда, защото ако няма човешкия фактор, ако няма здрави и образовани хора, трудно можем да имаме икономически растеж. Гласувах и във всяка една сфера да има алтернатива на всяка една политика, която е до момента. И най-вече гласувах за бъдещето на страната. Децата да останат тук и да сбъднат своите мечти".

Към този момент в Районната избирателна комисия в Пазарджик няма постъпили сигнали и жалби за нарушения на изборния процес.