БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

Проф. Георги Михайлов и евродепутатът Цветелина Пенкова се срещнаха с младежи в Гоце Делчев

Проф. Георги Михайлов и евродепутатът Цветелина Пенкова се срещнаха с младежи в Гоце Делчев

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от града Богдан Боцев, Мария Мавродиева и Костадин Харисков

Водачът на листата на "БСП за България" в област Благоевград проф. Георги Михайлов и евродепутатът Цветелина Пенкова се срещнаха днес с младежи в Гоце Делчев. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от града Богдан Боцев, Мария Мавродиева и Костадин Харисков.

Проф. Михайлов и Цветелина Пенкова представиха приоритетите на "БСП за България" свързани с младите хора и семейства, както и мерките за преодоляване на демографската криза. Част от тези мерки са различни стимули, с които да бъдат подпомогнати младежите и семействата и те да останат да живеят и да се развиват в България. В управленската програма на социалистите се предвижда еднократната помощ за второ и трето дете да бъде в размер на 6 500 лв. при осигурени родители, безплатни детски градини за всички деца, безплатни учебници до 12-ти клас, безплатни лекарства за децата до 14 години, въвеждане на семейното подоходно облаганедоходите, както и  на младите семейства до 26 години да не бъдат облагани с данък.