БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

Среща с жители на Малко Търново и Царево проведоха социалистите от Бургас

Среща с жители на Малко Търново и Царево проведоха социалистите от Бургас

По време на разговорите бяха представени основни акценти от предизборната платформа на коалицията за предстоящите парламентарни избори

Среща с жители на Малко Търново и Царево проведоха кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Тодор Байчев и Таня Иванова. Те бяха придружени от общинския съветник от БСП – Бургас и лидер на социалистите в морския град Живко Господинов. По време на разговорите бяха представени основни акценти от предизборната платформа на коалицията за предстоящите парламентарни избори. Остро бяха поставени съществуващи социални проблеми, теми, свързани с демографската криза в региона и въпроси, които касаят необходимостта от развитие на инфраструктурата. И в двете населени места хората отново коментираха лошото състояние на пътя Малко Търново – Царево, който въпреки че неотдавна е бил частично рехабилитиран, все още е в лошо състояние.

Присъстващите изразиха желанието си в близко бъдеще в страната вече да има стабилно управление, което да гарантира сигурността на гражданите и изразиха готовността си за подкрепа на кандидатите за депутати.