БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

Велизар Енчев: ПРИОРИТЕТИТЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ПАРТИЯТА МУ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: ЛИКВИДИРАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА, СЛУГИНАЖ НА ВЪНШНИ ПАРТНЬОРИ, ОБОЖЕСТВЯВАНЕ НА ДЖЕНДЪР ЦЕННОСТИТЕ

Велизар Енчев: ПРИОРИТЕТИТЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ПАРТИЯТА МУ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“:   ЛИКВИДИРАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА, СЛУГИНАЖ НА ВЪНШНИ ПАРТНЬОРИ, ОБОЖЕСТВЯВАНЕ НА ДЖЕНДЪР ЦЕННОСТИТЕ

Лош сън ли е това или диагноза на един болен народ?

След появяването му на политическата сцена, само в рамките на няколко месеца, Слави Трифонов ударно декларира приоритети, които в нормална държава биха провокирали взрив от обществено недоволство и дори гняв.

В интервюто за „Монд“ българският народ е уведомен, че „Има такъв народ“ се готви да погребе националния ни суверенитет, заличавайки 13-вековна държава и превръщайки я в щат на Европейския съюз, който ще се трансформира в Съединени европейски щати (СЕЩ).

По тази интеграционна схема, отстоявана от „големите“ в ЕС, националните държави ще бъдат ликвидирани и по американския модел ще имат само назначавани от Брюксел губернатори.

Предизборното интервю е грандиозен политически провал, но то е полезно с едно: откровенията на Трифонов ще отворят очите на младите избиратели, които сега ще си дадат сметка какво бъдеще им готви техният идол.

В разговора с френския журналист Славиобожествява джендър ценностите, които нямат почва у нас. Той дискретно адвокатства и на Истанбулската конвенция, което е пореден автогол.

Наистина, защо претендиращ да управлява държава заема крайно непопулярна позиция, отнемаща му хиляди гласове?

Отговорът е също непопулярен: Трифоновцинично си вярва, че младите сляпо му се доверяват, че изобщо не четат и чуват само неговата чалга, а не опасните му намерения.

С това разголващо интервю „Има такъв народ“откровено ни казва: Не ни трябва собствена държава, Брюксел ще е нашата столица, джендъридеологията е благо!

По тази глобалистка схема на народа е отредена съдбата на покорно европлеме.

Всъщност посланието на Слави е брутално: Аз ви обещавам ада и това е най-доброто, което заслужавате!

Лош сън ли е това или диагноза на един болен народ?