БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

ВЯРА ЕМИЛОВА: Икономическото развитие на региона и създаването на нови работни места ще са основните ми приоритети в следващия парламент

ВЯРА ЕМИЛОВА: Икономическото развитие на региона и създаването на нови работни места ще са основните ми приоритети в следващия парламент

Водачът на силистренската листа очерта и основните приоритети на БСП пред събралите се жители на Дулово

“Дълъг, удовлетворяващ и много топъл ден, в който представихме листата за народни представители на "#БСП за България" в община #Дулово.” – по този начин Вяра Емилова определи слънчевата сряда при представянето на листата пред жителите на Дулово.

Тя сподели, че дуловчани са я посрещнали с надежда, много емоция и красиви добруджански песни. Емилова не пропусна да благодари и на председателя на БСП Дулово – Йорданка Копринджийска, както и на Маргарита Георгиева за добрата организация и всеотдайната работа по кампанията.

Водачът на силистренската листа очерта и основните приоритети на БСП пред събралите се жители на Дулово, като заяви, че основните сред тях са:

  • Икономическо развитие на региона;

  • Създаване на нови работни места

  • Активна социална политика в интерес на хората

Тя поздрави събралите се хора и по повод активното участие на техния съгражданин д-р Сезер Нихат в листата на социалистите. Д-р Нихат има богата автобиография и владее няколко езика довърши тя представянето на местния кандидат за народен представител.

На финала Вяра Емилова поднесе специално поздравления на Панчо Неделчев по случай неговия 75-годишен юбилей и добави, че добрата работа върви ръка за ръка с добрия екип.

Емилова призова жителите на Дулово масово да гласуват, защото само по точи начин може да се постигне така желаната от всички ни промяна!