БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ

БСТВ на живо

"НЕ СЕ СТРАХУВАЙ“ с Васил Василев

"НЕ СЕ СТРАХУВАЙ“   с Васил Василев

Авторът и водещ Васил Василев, чието име неизменно се свързва с изграждането на съвременния Пантеон на  Апостола Левски, прави това телевизионно предизвикателство с намерението да провокира обществото, хората, съзнанието на всеки един, да се освободи от страха – страха да чува истината, страха да казва истината. Във всеки брой на предаването Василев прави анализ на най-проблемите казуси от българския политически живот, като осветява взаимовръзките, първопричините и последиците от текущите скандали и политически решения. Анализ, какъвто рядко се среща в мейнстрийм-медиите. 

От особено значение е, че в предаването авторът дава и конкретни решения на конкретните проблеми, и така надгражда информационната стойност на чутото и видяното от зрителите.
Световната политика също е във фокуса на авторските коментари, представена по възможно най-добрия експертен начин, още повече, че водещият е бил над 20 г. международен политически кореспондент за България от различни точки по света.

В предаването гостуват както утвърдени български и световни авторитети, лидери на мнение като акад. Антон Дончев, адв. Владимир Шейтанов, отец Боян Саръев, Корнелия Нинова, проф. Иво Христов, проф. Петър Христов, Красимир Каракачанов и много други. Ценното в  „Не се страхувай“ е, че дава трибуна на не дотам медийно популярни, но признати в своята област учени, бизнесмени, лекари, писатели, университетски преподаватели, фермери, военни, експерти по национална сигурност и  т.н. 
Предаването има едногодишна изява в ефира, в Българска свободна телевизия стартира на 13 май. 

Реформите станаха синоним на унищожението на страната. Вместо да изписват вежди, те методично вадят очи. Призивите за реформи в църквата целят да ослепят България.
Как да спрат кражбите на еврофондовете? Как да има равен достъп на всички до програмите ? Как проектите да се оценяват според качеството им,  а не в зависимост от партийната принадлежност на кандидатите.

Традиционно високият и стабилен рейтинг на предаването е отговор за зрителския интерес и необходимост от точно такъв телевизионен продукт. 

Архив на вече излъчвани предавания можете да гледате >>ТУК<<

Водещ

Васил Василев, журналист, председател на Общобългарски комитет „Васил Левски“, бизнесмен, председател на Фондация „Братя Василеви“  

Архив

Архив на предаването